Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Cassida

  • Cassida Macan UV / MG Duit counter

    $189.00

    Performance Powerfull dina Desain Smart Cassida Tiger nganteurkeun kinerja kelas komérsial sarta fitur dina ramping, desain ultra-kompak. Baja...

    Nempo rinci pinuh
    $189.00
  • obral

    Cassida 6600 UV Duit counter

    Harga aslina $360.00
    Harga ayeuna $289.00

      20 ulasan

    Cassida 6600 mangrupakeun counter mata uang profésional dirancang pikeun tackle rupa-rupa jobs cacah. Gancang, akurat, sareng dilengkepan ku seueur ...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $360.00
    Harga ayeuna $289.00
    obral
  • Cassida C100 koin counter jeung Sorter

    $179.00

      2 ulasan

    The Cassida C100 Coin Counter gampang pisan dioperasikeun. Ngan eusian Hopper nu bisa nyandak nepi ka 1500 koin, sarta ngantep mesin nurun na count ...

    Nempo rinci pinuh
    $179.00
  • Laku

    Counter koin Cassida C200, Sorter sareng Roller

    $229.00

      29 ulasan

    #1 Penjual Terbaik di Penghitung Koin sareng Sorter Solusi Lengkep pikeun Ngitung Koin: Cassida C200 mangrupikeun solusi sadaya-dina-hiji pikeun penanganan koin naon waé ...

    Nempo rinci pinuh
    $229.00
    Laku
  • Cassida C500 koin counter jeung Sorter

    $429.00

      14 ulasan

    #3 Penjual Pangalusna dina Penghitung Koin sareng Pengirangan Koin: Cassida C500 ngagabungkeun fitur anu paling dipénta dina koin koin janten hiji anu tangguh, c...

    Nempo rinci pinuh
    $429.00
  • Cassida C850 koin counter jeung Sorter

    $909.00

    C850 nawarkeun kinerja nyata dina counter tugas beurat Cassida C850 ngajadikeun karya gancang koin Anjeun atawa pamrosésan token, mere Anjeun pilihan pikeun cou ...

    Nempo rinci pinuh
    $909.00
  • Tabung Kuartal Cassida C500 / C850

    $29.00

    Gancang sareng gampang mungkus koin nganggo tabung aksésori ieu. Dirancang pikeun dianggo ku cacarakan Cassida C500 sareng C850 koin sareng Sorters. Sayogi kanggo pe ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Tabung Dolar Cassida C500 / C850

    $29.00

    Gancang sareng gampang mungkus koin nganggo tabung aksésori ieu. Dirancang pikeun dianggo ku cacarakan Cassida C500 sareng C850 koin sareng Sorters. Sayogi kanggo pe ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida C500 / C850 Penny Tube

    $29.00

    Gancang sareng gampang mungkus koin nganggo tabung aksésori ieu. Dirancang pikeun dianggo ku cacarakan Cassida C500 sareng C850 koin sareng Sorters. Sayogi kanggo pe ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida C500 / C850 Nickel Tube

    $29.00

    Gancang sareng gampang mungkus koin nganggo tabung aksésori ieu. Dirancang pikeun dianggo ku cacarakan Cassida C500 sareng C850 koin sareng Sorters. Sayogi kanggo pe ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Tabung Dime Cassida C500 / C850

    $29.00

    Gancang sareng gampang mungkus koin nganggo tabung aksésori ieu. Dirancang pikeun dianggo ku cacarakan Cassida C500 sareng C850 koin sareng Sorters. Sayogi kanggo pe ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida InstaCheck Bill Detektor Palsu

    $129.00

    Lembar Produk Manual Pamaké Auténtikasi mata uang anu gampang sareng instan. Cassida InstaCheck langsung nunjukkeun naha artos anu anjeun candak...

    Nempo rinci pinuh
    $129.00
  • Cassida Omni-ID Bill Palsu jeung Detektor Kartu

    $159.00

    Manual Pamaké Lembar Produk Panungtun Rujukan Lisensi Supir UV.

    Nempo rinci pinuh
    $159.00
  • Cassida Quattro Bill Detektor Palsu

    $259.00

    Panggampangna dianggo sareng kuat, teuing! Cassida Quattro mangrupikeun detektor palsu otomatis pangsaéna di dunya sareng éta ogé anu paling gampang dianggo. Lebetkeun...

    Nempo rinci pinuh
    $259.00
  • Printer Panarima Thermal Universalida

    $259.00

    Gancang sareng gampang nyitak rékaman kagiatan penanganan mata uang nganggo Printer Penanganan Tunai Universal. Ukuran leutik sareng daya batre ngamungkinkeun ...

    Nempo rinci pinuh
    $259.00
  • Cassida CleanPro Cleaning Swabs Kotak 15

    $29.00

    Cassida CleanPro Cleaning Swab (15 Pack) dibungkus masing-masing sareng gaduh tip busana anu saé tos jenuh ku alkohol. Ieu lint-...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida CleanPro Kit Perawatan Lengkep pikeun Counter Duit

    $59.00

    The Cassida CleanPro Complete Care Kit nyayogikeun anjeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ngajaga kinerja luhur counter mata uang anjeun. Ieu ngawengku: Ca...

    Nempo rinci pinuh
    $59.00
  • Kotak Kartu Pembersih Cassida CleanBill 10

    $29.00

    Waffles beberesih diangkat ngamungkinkeun pikeun beberesih deeper tur leuwih teleb dibandingkeun kartu beberesih konvensional. Wafel beberesih nyiptakeun cinyusu ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida Debu Cover pikeun Counter Duit

    $29.00

    Jaga konter mata uang anjeun pikeun operasi anu langkung panjang kalayan Cover Debu Cassida. Panutup anu kuat ieu dirancang pikeun dianggo sareng Cassida Bill C ...

    Nempo rinci pinuh
    $29.00
  • Cassida CleanPro Air Duster 6 pak

    $49.00

    Cassida Clean Pro Air Duster (6 Pack) sacara aman sareng efektif ngahontal daérah anu sesah dibersihkeun di jero mata uang atanapi koin koin anjeun. Kalayan pow ...

    Nempo rinci pinuh
    $49.00