Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Detéktor Palsu

Detektor Palsu dianggo ku usaha pikeun pariksa artos, kartu kiridit, dokumén, paspor, sareng KTP. Sababaraha anu otomatis sareng sababaraha anu manual. Bentuk deteksi anu béda kalebet ultraviolet (UV), magnét (MG), infra red (IR), watermark sareng deteksi ukuran.