Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Counter Duit Campuran

Campuran kontra artos mibanda kamampuhan pikeun ngitung jeung nyortir pecahan béda tina tagihan. Sababaraha gaduh hiji saku, sedengkeun anu sanésna gaduh dua atanapi saku nampik. Mesin saku tunggal ngeureunkeun operasi nalika aya kasalahan atanapi tagihan palsu parantos kauninga. Pamaké teras ngaleupaskeun tagihan sareng ngetang atanapi milah teraskeun. Counter saku ganda nampik tagihan palsu atanapi kasalahan kana saku kadua teras teraskeun cacah. Kabéh counters duit campuran datangna baku kalawan métode deteksi palsu.
  • Ribao SM-40 Single Pocket Dicampur Duit counter

    $599.00

    BC-40 mangrupikeun solusi anu énggal, paling murah pikeun ngitung nilai sareng deteksi. Éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan ritel sareng bank fr ...

    Nempo rinci pinuh
    $599.00
  • obral

    CCM-1000 Single Pocket Dicampur Duit counter

    Harga aslina $699.00
    Harga ayeuna $649.00

      32 ulasan

    Ngitung Denominasi Bill Dollar AS Campuran - Kalolobaan counters duit dina pasaran kiwari cacah ngan hiji denomination dina hiji waktu. Mésér CCM-1000, st...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $699.00
    Harga ayeuna $649.00
    obral
  • DETECK Spark Single Pocket Campuran Duit Counter

    $679.00

    Solusi sampurna pikeun counter duit denominasi campuran multi-mata uang anu gancang, akurat jeung dipercaya jeung sorter kalawan detecti tiruan canggih ...

    Nempo rinci pinuh
    $679.00
  • obral

    MIXVAL MV1 Single Pocket Dicampur Duit counter

    Harga aslina $999.00
    Harga ayeuna $799.00

      290 ulasan

    Campuran Denomination Bill cacah Jieun cacah dicampur duit gampang jeung MV1 ti MIXVAL. Mesin cacah ieu tos sarat sareng tilu ...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $999.00
    Harga ayeuna $799.00
    obral
  • Ribao SM-55 Single Pocket Dicampur Duit counter

    $899.00

    RIBAO BC-55 mangrupikeun diskriminator uang multi-mata uang anu paling cerdas sareng dipercaya anu nerapkeun dua CIS sareng dijalankeun dina sistem Linux. Ieu ...

    Nempo rinci pinuh
    $899.00
  • obral

    AccuBANKER AB7100 Kontan Kantong Campur Artos Tunggal

    Harga aslina $1,190.00
    Harga ayeuna $999.00

      24 ulasan

    # 2 Best Seller di Mixed Money Counters - AB7100 mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun prosés ngitung uang kertas anu gancang, akurat sareng dipercaya. Bill Cou ...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $1,190.00
    Harga ayeuna $999.00
    obral
  • Kolibri KBR-1500 Campur Artos Campuran

    $949.00

      2 ulasan

    Kolibri KBR-1500 mangrupikeun solusi siap kelas bank pikeun ngitung sareng nyortir kas denominasi campuran pikeun sadaya kabutuhan bisnis. Nilai profésional ieu ...

    Nempo rinci pinuh
    $949.00
  • obral

    MIXVAL MV2 Bank Kelas Campuran Duit counter

    Harga aslina $1,399.00
    Harga ayeuna $999.00

      83 ulasan

    Ngitung tagihan Bank-Kelas Ku MV2 ti MIXVAL, anjeun tiasa ngahontal cacah tagihan campuran kelas-bank kalayan kasatuan, presisi, sareng kasampurnaan. Panginepan ieu...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $1,399.00
    Harga ayeuna $999.00
    obral
  • DETECK Tepi Dual Pocket Dicampur Duit counter

    $1,369.00

    Solusi anu sampurna pikeun counter tagihan campuran anu gancang sareng akurat, tukang sihir sareng anu maca kalayan deteksi palsu. Detil Produk: High-capac ...

    Nempo rinci pinuh
    $1,369.00
  • iSniper Tunggal Kantong Campuran Uang Campur

    $1,599.00

      6 ulasan

    The iSniper mangrupa canggih, saku tunggal calakan dicampur counter duit kalawan tilu modus deteksi palsu. Ultra-Violet (UV), Magnét (MG)...

    Nempo rinci pinuh
    $1,599.00
  • Ribao BCS-160 Pocket Campuran Artos Campur

    $1,299.00

    Model BCS-160 mangrupikeun diskriminator uang kertas saku 1 + 1 sareng sorter anu hese biaya, dipercaya, sareng tugas beurat. Éta dilengkepan ...

    Nempo rinci pinuh
    $1,299.00
  • obral

    AccuBANKER AB7500 Dual Pocket Dicampur Duit counter

    Harga aslina $1,725.00
    Harga ayeuna $1,449.00

      32 ulasan

    -The AB7500 mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun prosés ngitung uang kertas anu gancang, akurat, sareng dipercaya anu tiasa cocog sareng kabutuhan bisnis. Ngitung tagihan:...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $1,725.00
    Harga ayeuna $1,449.00
    obral
  • RB Tech DCJ-280 Dual Pocket Campur Artos Kontra

    $1,559.00

      2 ulasan

    Fitur: 1000 tagihan / mnt (SDC sareng CNT MODE), 900 tagihan / mnt (MDC MODE) Kacepetan Ngitung, Sistem Gesekan Roller, Sakitar. 800 tagihan Kapasitas Hopper, A...

    Nempo rinci pinuh
    $1,559.00
  • obral

    Kolibri Signature Dual Pocket Campuran Duit Counter

    Harga aslina $1,899.00
    Harga ayeuna $1,699.00

      24 ulasan

      Ngitung Bill: -A solusi saku-siap ritel 2 saku kanggo ngetang sareng milah artos anu dihasilkeun ku bisnis anjeun. Kolibri Signature ™ bakal ngajamin ...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $1,899.00
    Harga ayeuna $1,699.00
    obral
  • obral

    MIXVAL MV3 Dual Pocket Dicampur Duit counter

    Harga aslina $2,199.00
    Harga ayeuna $1,699.00

      127 ulasan

    Tinjauan Dua Kantong Multi-Mata Artos, Campuran Utang Campuran sareng Printer Terkenal Gampang ngahontal persatuan, presisi, sareng kasampurnaan sareng MV ...

    Nempo rinci pinuh
    Harga aslina $2,199.00
    Harga ayeuna $1,699.00
    obral
  • Carnation CR1500 Dual Pocket Dicampur Duit counter

    $2,399.00

      4 ulasan

    -The CR1500 Campur Duit Counter na sorter ngamungkinkeun operator pikeun ngitung tagihan gampang tur éféktif. Kantong tolak mastikeun cacah anu teu kaganggu ...

    Nempo rinci pinuh
    $2,399.00
  • obral

    MIXVAL MVPR1 printer

    Harga aslina $199.00
    Harga ayeuna $149.00

      20 ulasan

    Cocog sareng MIXVAL MV1 Single Pocket Mixed Money Counter RS232 Connection

    Harga aslina $199.00
    Harga ayeuna $149.00
    obral
  • AccuBANKER Duit Counter Kit Pemeliharaan Sataun

    $79.00

    Kokotor sareng lebu tina tagihan tiasa gampang macet mesin tanpa beberesih biasa. Alat beberesih anu merenah ieu kalebet sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ...

    Nempo rinci pinuh
    $79.00
  • CCM-1000 Printer Resi termal

    $139.00

    Nyambung ka CCM-1000 Single Pocket Campuran Duit Counter pikeun nyitak laporan denomination.

    $139.00