Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

counters duit

A kontra artos nyokot hiji denomination dina hiji waktu jeung cacah jumlah tagihan diselapkeun. Paling mesin ogé hadir kalawan deteksi palsu, nu bisa dipikawanoh ku singketan handap: UV (Ultraviolet), MG (Magnetic) jeung IR (Infrabeureum). Lamun Anjeun keur pilari mesin nu cacah tur sorts pecahan dicampur, mangga tingali dina kami Counter Duit Campuran bagian.