Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Ribao

  • Ribao SM-40 Single Pocket Dicampur Duit counter

    $599.00

    BC-40 mangrupikeun solusi anu énggal, paling murah pikeun ngitung nilai sareng deteksi. Éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan ritel sareng bank fr ...

    Nempo rinci pinuh
    $599.00
  • Ribao CS-600B koin counter jeung Sorter

    $999.00

    CS-600B mangrupakeun tugas beurat asihan koin jeung mesin cacah. Éta tiasa ngitung sareng nyortir dugi ka 600 koin / mnt, ngitung Qty sareng Jumlah dina waktos anu sami.

    Nempo rinci pinuh
    $999.00
  • Ribao CS-610S koin counter jeung Sorter

    $1,399.00

    Disatujuan ku ECB, RIBAO CS-610S + PRO mangrupikeun mesin cacah sareng asihan koin anu tiasa nyortir dugi ka 6 denominasi sareng bakal nampik koin asing, co ...

    Nempo rinci pinuh
    $1,399.00
  • Ribao SM-55 Single Pocket Dicampur Duit counter

    $899.00

    RIBAO BC-55 mangrupikeun diskriminator uang multi-mata uang anu paling cerdas sareng dipercaya anu nerapkeun dua CIS sareng dijalankeun dina sistem Linux. Ieu ...

    Nempo rinci pinuh
    $899.00
  • Ribao CS-211S koin counter jeung Sorter

    $1,199.00

    RIBAO CS-211S mangrupakeun kualitas luhur dicampur mesin cacah koin anu ngagunakeun prinsip rail. Ieu ngadeteksi jeung sorts kaluar tiruan, koin asing / t ...

    Nempo rinci pinuh
    $1,199.00
  • Counter koin Ribao HCS-3500AH

    $899.00

    HCS-3500AH mangrupikeun mesin cacah koin anu beurat sareng gancang kalayan hopper bermotor. Dibandingkeun sareng HCS-3300, éta gaduh kagancangan anu langkung gancang, hopper anu langkung ageung ...

    Nempo rinci pinuh
    $899.00
  • Ribao HCS-3300 koin counter

    $539.00

    HCS-3300 mangrupakeun beurat-tugas jeung speed tinggi mesin cacah koin, cocog pikeun koin buleud sakuliah dunya sarta tokens. Hal ieu seueur dianggo di bank, supermarket ...

    Nempo rinci pinuh
    $539.00
  • Ribao BCS-160 Pocket Campuran Artos Campur

    $1,299.00

    Model BCS-160 mangrupikeun diskriminator uang kertas saku 1 + 1 sareng sorter anu hese biaya, dipercaya, sareng tugas beurat. Éta dilengkepan ...

    Nempo rinci pinuh
    $1,299.00
  • Ribao SM-35 Duit counter

    $279.00

    BC-35 mangrupikeun counter uang kertas panganyarna kami anu dikembangkeun dumasar kana struktur SM-55. Ieu sapotong tugas beurat jeung jumlah mesin cacah jeung LCD scree ...

    Nempo rinci pinuh
    $279.00