Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

kabijakan privasi

Di CashCounterMachines.com, kami komitmen pikeun ngajagaan privasi anjeun.

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun ngabantosan dina ngolah pesenan. Punten baca langkung lengkep ihwal kabijakan privasi kami.

Informasi anu Kami Kumpulkeun:
CashCounterMachines.com ngumpulkeun ti anjeun inpormasi anu dipikabutuh, sapertos nami, alamat email sareng inpormasi kartu kiridit, pikeun ngolah pesenan anjeun.

Kami Henteu Bagikeun Inpormasi Pribadi anjeun:
CashCounterMachines.com henteu ngajual, dagang, atanapi nyéwa inpormasi pribadi anjeun ka batur. Inpormasi ieu kanggo rékaman pribadi urang wungkul. Kami ngabatesan aksés pesenan anjeun ka karyawan anu peryogi terang inpormasi éta pikeun nyayogikeun produk atanapi jasa ka anjeun. Inpormasi pribadi henteu sayogi pikeun pihak katilu mana waé liwat halaman wéb kami atanapi ngalangkungan cara anu sanés.

Email Spam sareng Pamakean Alamat Email:
Kami usaha pikeun ngaleutikan jumlah korespondensi email anu anjeun tampi ti kami. Kami henteu ngabagi atanapi ngajual alamat email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Kaamanan Situs:
Kami nganggo téknologi enkripsi SSL 128-bit panganyarna (Secure Socket Layering) dina sistem karanjang balanja online kami. Hal ieu dilakukeun pikeun ngajaga anjeun tina pamakean inpormasi anu anjeun kirimkeun ka server kami. Pikeun mastikeun Anjeun gaduh fitur kaamanan panganyarna dina browser Anjeun undeur tur masang versi panganyarna tina browser paporit Anjeun, Microsoft Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Netscape Communicator atawa Mozilla Firefox.

Pamakéan Cookies:
CashCounterMachines.com nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman balanja sareng browsing anjeun sareng ngalacak inpormasi pesenan anjeun. Cookie anu kami anggo TEU nyimpen inpormasi pribadi sapertos alamat e-mail anjeun, alamat jalan, nomer telepon atanapi nomer kartu kiridit.

Kawijakan Kaamanan:
Pikeun mastikeun kasalametan anjeun sareng karusiahan dina karanjang balanja, kami nganggo téknologi Secure Socket Layer (SSL): standar industri pikeun nransferkeun inpormasi sénsitip dina Internét. Parangkat lunak pangladén aman kami énkripsi (scrambles) sadaya inpormasi pribadi anjeun kalebet nomer kartu kiridit, nami sareng alamat, supados henteu tiasa dibaca nalika inpormasi éta ngalangkungan Internét.

Prosés enkripsi nyandak karakter anjeun lebetkeun tur ngarobah kana bit kode nu aman dikirimkeun ngaliwatan Internet sarta ngan bisa reassembled tur dibaca ku nu boga situs aman.

Pikeun mastikeun yén sambungan karanjang balanja anjeun aman, milarian ikon padlock anu dikonci atanapi ikon konci anu padet di handapeun jandela pangotektak anjeun nalika anjeun aya dina bagian karanjang balanja dina halaman wéb. Huruf "HTTPS" (tinimbang "http") aya dina jandela alamat URL di bagian luhur panyungsi anjeun ogé nunjukkeun yén anjeun nganggo panyungsi anu aman.