Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Syarat sareng katangtuan

Paragraf di handap ieu ngagariskeun Sarat & Kaayaan kami, Sarat Penjualan:

Métode pamayaran:
Ayeuna, kami nampi VISA, MasterCard, AMEX & Discover. Pesenan anjeun bakal dikirim saatos pamayaran parantos diberesihan.

Balanja:
Kami ayeuna nawiskeun 1 metode kiriman.
- UPS Ground atanapi Fedex Ground (5-7 Poé Usaha)

Pesenan Minuhan:
Pesenan diprosés dina 1-3 dinten kerja kecuali produk anu dipesen aya dina backorder.

Paréntah Balik:
Barang mesen balik bakal otomatis dikirim upami sayogi. (Biasana 4 - 6 poé gawé)

Kabijakan pamulangan: penting: Punten Maca Sateuacan Pesenan.

Sadaya produk kami bakal diasuransikeun pikeun pengiriman.

Punten parios kotak bungkusan sareng produkna, langsung wartosan kami sareng perusahaan pangiriman upami aya karusakan kana produk.

Teu dibalikeun duit bakal dilakukeun pikeun produk anu dianggo atanapi henteu dina kaayaan anu tiasa dijual deui atanapi rusak nalika pengiriman sareng ngan bakal ditangtukeun ku kami atanapi pihak katilu anu ditunjuk atanapi perusahaan pengiriman.

Pengiriman barang henteu tiasa dibalikeun deui. Anjeun moal nampi kiridit kanggo kiriman sareng nanganan biaya dina dagangan anu dipulangkeun.

mulih kudu dilakukeun dina jero 30 dinten tina resi dagangan.

Biaya restocking dugi ka 30% tiasa dilarapkeun kana barang anu dipulangkeun.

Dagangan kudu dipulangkeun dina kaayaan sarua di mana eta dikirim ka anjeun.

Kami nampi Dagangan Balik deui ngan ukur barang anu cacad nu teu repairable atanapi replaceable; Upami teu kitu, Sadaya penjualan Final.

Palanggan bakal dicas 30% tina nilai barang salaku bungkusan ulang & biaya penanganan upami aya barang uih deui (s) katingalina henteu cacad anu ngan ukur ditangtukeun ku profésional pribadi atanapi pihak katilu nalika uih deui. Sadayana Barang kami mangrupikeun pesenan khusus, Henteu aya deui pikeun barang pesenan khusus sareng khusus. Palanggan tanggung jawab pikeun biaya pengiriman / nanganan pikeun ngirim barang deui ka kami upami uih deui diidinan ku kami. Kami henteu ngabalikeun duit pengiriman barang & biaya penanganan, pangiriman padumukan, sareng biaya anu sanés anu aya hubunganana sareng pameseran dina kaayaan naon waé.
Upami aya pesenan anu disimpen kusabab kasalahan / salah paham atanapi pembatalan naon waé, kiriman uih deui tunduk 30% bungkusan ulang & nanganan gratis ogé pangurangan biaya pengiriman pikeun dua cara. Jumlah deducted bakal disaluyukeun tina cek ngabalikeun duit Anjeun. Taya iwal bakal dilakukeun.


Kami ngajamin yén barang anjeun bakal dikirim dina kaayaan operasi anu énggal sareng pinuh. Pabrik / bagian rusak pabrik nutupan garansi bagian pabrik sareng kami, CashCounterMachines.com, ngagaduhan hak pikeun ngalereskeun, ngagentos, atanapi tukeur bagian anu rusak / barang dina jangka waktu jaminan.

Sadaya produk balik anu disatujuan kedah aya dina kotak asli, dibungkus saé, tiasa dijual deui sareng kedah kalebet sadaya barang anu dikirimkeun sareng produkna. Anjeun bakal ditagihkeun pikeun barang anu leungit.

Sadaya produk pamulangan kedah dibarengan ku nomer RMA (Otoritas Barang Mulang Deui) anu bakal dikaluarkeun ku kami dina waktos disatujuan. Balik kedah dilakukeun dina jero 10 dinten ti ngaluarkeun RMA# ku urang. Taya COD balik sarta tanpa RMA# Balik deui bakal ditampi sareng bakal dikirim deui ka anjeun kalayan biaya anjeun atanapi anjeun bakal ditagihkeun 30% salaku biaya bungkusan & penanganan ulang.


Kanggo sadaya barang pamulangan anu disatujuan, kami bakal ngeusi batre kana kartu kiridit anjeun atanapi ngirim anjeun cek pengembalian dana dina jero 30 dinten tina ngabalikeun barang ka kami sakumaha padoman kami.

Kabijakan Pembatalan Pesanan:

  1. Ngabolaykeun pesenan dina 24 jam.
  2. Sakali pesenan parantos dikirim, éta henteu tiasa dibatalkeun.
  3. Item Pesenan Khusus moal tiasa dibatalkeun upami parantos disimpen sareng anu nyayogikeun.

    harga:
    Harga tiasa robih tanpa aya bewara matuh.