Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

CCM-1000 Single Pocket Dicampur Duit counter

  32 ulasan
obral
Harga aslina $699.00
Harga ayeuna $649.00
SKU CCM-1000
  • Cacah Campuran Bill Dolar AS Nominasi - Kalolobaan counters duit dina pasaran kiwari cacah ngan hiji denomination dina hiji waktu. Mésér CCM-1000, tumpukan sadaya tagihan campuran anjeun sakaligus sareng kéngingkeun nilai dolar total. Mesinna gaduh pangakuan denominasi otomatis sareng masihan anjeun laporan lengkep sadaya denominasi sareng tagihan anu diselapkeun.
  • Deteksi Palsu - Opat bentuk deteksi palsu kalebet Ultraviolet, Infrabeureum, Magnétik sareng CIS. Ngeureunkeun tagihan palsu ku ngagunakeun téknologi kuat panganyarna. Mesin hadir kalawan sistem CIS tunggal.
  • Fungsi Kumpulan - Simpen tunai diatur ku ngagunakeun fungsi bets.
  • Ngitung Tagihan Kacepetan Tinggi - Ngamangpaatkeun kapasitas 300 Bill Hopper sarta laju cacah 1200 bil per menit, mesin ieu siap nyandak kana kaperluan cacah tunai lolobana usaha.
  • Mata Artos Dirojong - Dollar AS, Peso Méksiko, Dollar Kanada. Mesin sacara otomatis ngadeteksi mata uang anu dilebetkeun. Henteu kedah ngarobih modeu. Punten wartosan kami upami anjeun peryogi mata uang dunya anu sanés sareng kami tiasa ngaprogram sacara manual.
  • Garansi Sataun- Dirojong ku jaminan sataun kaasup suku cadang jeung tanaga gawé pinuh dilayanan ku CashCounterMachines.com.
  • 100% Kapuasan Dijamin - Kami bakal mastikeun yén anjeun wareg sareng pameseran anjeun ku nawiskeun garansi artos 30 dinten deui.
  • Taya Pajak Penjualan di Luar California - Hiji-hijina nagara anu urang kumpulkeun pajeg nyaéta California.
  • Pangiriman haratis - Ngamangpaatkeun pengiriman barang darat UPS gratis kami dina kasir.
  • Énggal pisan

4.6 /5

Diitung tina 32 ulasan klien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulasan diurutkeun:
×