Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

DETECK Spark Single Pocket Campuran Duit Counter

$679.00
SKU silalatu
Solusi anu sampurna pikeun counter artos campuran artos campuran artos anu gancang, akurat sareng dipercaya ku panyandakan palsu.

  • Hopper kapasitas luhur 500-catetan sareng Stacker tina 300-catetan.
  • Tilu modus cacah CNT (Cacah Jumlah total tagihan), SDC (Single Denominations) jeung MDC (Mixed Denominations).
  • Laju tiasa diatur tina 800 dugi ka 1200 catetan / mnt dina modeu CNT.
  • Gampang ngagunakeun fitur Otomatis / Manual count, Tambah, bets, Tambah / bets, Urut, beungeut jeung Orientasi.
  • Multi-Currency Counter Machine tos diprogram pikeun ngitung sareng milah USD, CAD, MXN, EUR sareng GBP. Éta tiasa ngadukung seuseueurna mata uang di dunya (saatos paménta) sareng tiasa dipasang kalayan gampang nganggo konci USB.
  • Laporan dina layar pikeun ngalacak cacah, nyitak sareng narik resi lengkep (cocog sareng DT50P ACE Printer).
  • Counter tagihan canggih ku detéktor palsu anu ngajaga usaha tina palsu.
  • Serial Number Pangakuan tur nyimpen / fungsi print sanggeus unggal count
  • Dua taun Garansi (Sataun Garanti Standar + sataun gratis garansi diperpanjang) ngalawan cacad produsén & rojongan téknologi hirupna.


NGAJAGA USAHA Anjeun
Akurat nyeken catetan pikeun kaaslian, nyadiakeun kaamanan maksimum ngagunakeun sensor canggih.

MOTOR DAYA TINGGI
Nyayogikeun pagelaran tugas beurat kalayan kecepatan maksimal sakitar jam, cacah dugi ka 1200 catetan / mnt tanpa gangguan.

SIMPAN Waktos Ngitung artos anjeun
Solusi anu sampurna pikeun mesin counter multi-mata uang campuran 100% akurat sareng dipercaya.

110% kapuasan atawa duit balik
Tim dukungan basis AS anu khusus pikeun ngajawab sadaya patarosan anu aya hubunganana sareng produk anjeun, garansi 1 taun ngalawan cacad produsén & dukungan téknologi seumur hirup.