Skip to eusi
Gratis Pengiriman Dina Sadaya Pesenan
Gratis Pengiriman Dina Sadaya Pesenan

Kolibri Domino Single Pocket Dicampur Duit counter

  6 ulasan
$649.00
SKU B-Domino

Ngitung tagihan:


-Solusi anu siap ritel pikeun ngitung sareng nyortir artos anu anjeun hasilkeun, Kolibri Domino™ bakal mastikeun jumlah kas anjeun leres bari ningkatkeun produktivitas. Teu kawas sabagéan ageung counters duit, nu Domino ™ téh bisa maca tunai sakumaha na feed ngaliwatan tur otomatis nangtukeun naon denomination éta ($1, $2, $5, $10, $20, $50 jeung $100 tagihan). Ngitung tumpukan tagihan anu dicampur sareng total nilai moneter anu jelas ditampilkeun pikeun nyepetkeun nutup tills. Pastikeun yén unggal tumpukan denominasi anu anjeun gaduh teu gaduh tagihan anu salah-teu aya deui kejutan $20 dina tumpukan $5! Sareng nyortir tumpukan denominasi campuran ka denominasi masing-masing.

Deteksi Palsu:

-The Domino™ ogé otomatis nyeken tagihan nganggo sénsor ultraviolét sareng magnét pikeun mastikeun yén artos anu dikumpulkeun asli. Bari sistem infra red canggih ngajamin tagihan ngaliwatan lengkep jeung individual pikeun count akurat unggal waktu. Iraha waé Domino™ ngadeteksi tagihan anu henteu kedah diliwat, denominasi anu lepat sapertos atanapi anu disangka palsu, éta bakal langsung ngeureunkeun ngitung sareng ngageterkeun anjeun kana bédana éta.

Fitur:

  • Kolibri Domino otomatis maca, kalawan laju 1,200 tagihan per menit, campuran tumpukan tagihan, sorts aranjeunna dumasar kana denomination, sarta nyadiakeun total nilai diitung - kawas counters bil basajan lianna nu teu bisa ngadeteksi denomination jeung nilai. Desain anu dipikiran sacara saksama sareng bagian-bagian anu diwangun ku kualitas prima nyayogikeun jumlah anu cekap sareng lancar pikeun sadaya jinis tagihan anu énggal sareng luntur.
  • Sababaraha modus jeung fungsi pikeun sakabéh bisnis anjeun 'kebutuhan cacah duit: Campur, Urut, VSort, Otomatis / Manual, Tambah, bets, Tambahkeun na bets. Sadaya fitur ieu nawiskeun katengtreman pikiran pikeun nyederhanakeun prosés ngitung artos anu rumit sareng nyéépkeun waktos bari akurasi disayogikeun.
  • Ngarojong sadaya mata uang Amérika Kalér USD, CAD, MXN. Dirancang jeung direkayasa di AS jeung Kolibri Kaahlian dina alat-alat penanganan tunai.
  • Kolibri Domino mangrupikeun mesin kelas profésional anu ngajagi usaha tina pemalsuan. Kalawan akurasi 100% eta meticulously nyeken catetan pikeun kaaslian, nyadiakeun kaamanan maksimum ngagunakeun inovatif 2CIS, ultraviolet, infra red, magnét, sensor ogé, satengah, ranté ganda deteksi tagihan jeung pangakuan angka serial.
  • Interface dirancang pikeun navigasi optimal kalayan tampilan TFT badag nu nyadiakeun laporan lengkep dina layar nu bisa dicitak tur disimpen pikeun rékaman (printer teu kaasup). Laporan data kalawan total count, total rejects sarta total jumlah jams oge sadia on Kolibri Domino.

5 /5

Diitung tina 6 ulasan klien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ulasan diurutkeun:
×