Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

MIXVAL MV1 Single Pocket Dicampur Duit counter

  290 ulasan
obral
Harga aslina $999.00
Harga ayeuna $799.00
SKU MV1

Campuran Denomination Bill cacah

Jieun cacah duit dicampur gampang jeung MV1 ti MIXVAL. Mesin cacah ieu tos sarat sareng tilu mata uang anu béda, kalebet USD (Dolar AS), CAD (Dolar Kanada), sareng MXN (Peso Méksiko). Tambih Deui, mata uang dunya pesenan khusus ogé sayogi ku pamundut. Kontra tagihan desktop anu kuat ieu gaduh téknologi CIS ganda anu bakal gancang nyortir tumpukan pecahan tagihan anu dicampur sareng nampilkeun total nilai akhir dina tampilan anu gampang dibaca. Ieu ngalir dina hiji speed impressive nepi ka 1,200 tagihan per menit, jadi Anjeun bisa méakkeun kirang waktos cacah, sarta leuwih waktos on tugas séjén. Kalayan MV1 Mixed Money Counter, akurasi sareng panyalindungan palsu dijamin ku deteksi UV, MG, IR, sareng CIS. MIXVAL ngagaduhan tonggong anjeun kalayan garansi produsén kawates tilu taun. Ngitung tumpukan tagihan henteu kantos gampang, éfisién, sareng irit - mésér mesin cacah tagihan MIXVAL MV1 online ayeuna.

gambaran

Salaku tungtung poé ngadeukeutan, kitu ogé tugas looming cacah kaluar tunai poé. Kalayan MIXVAL MV1 Campuran Duit Counter anjeun tiasa ngaleungitkeun setrés anu aya hubunganana sareng cacah, ngitung deui nalika anjeun ngaganggu, sareng ngitung deui pikeun mastikeun akurasi. Ngan pop tumpukan tagihan anjeun kana Hopper luhur sarta bakal otomatis kipas ngaliwatan tagihan Anjeun, ngadistribusikaeun aranjeunna handap dina tumpukan rapih tur mintonkeun count final dina hareupeun mesin. Sistim cacah duit Éntri-tingkat ieu bakal mayar sorangan gancang, ngaronjatkeun efisiensi hirup anjeun poé-ka poé, bari nawarkeun rasa lega jeung kapercayaan dina akurasi sarta kaamanan unit. MIXVAL MV1 Mixed Money Counter tiasa ngadamel sadaya kabutuhan cacah artos anjeun.

Pabrikan-Didukung

Kaasup kalawan pameseran Anjeun model MV1 bil counter mangrupakeun tilu (3) taun jaminan kawates produsén pikeun masihan anjeun karapihan pikiran yén mesin anjeun bakal terus ngajalankeun lancar sakumaha anjeun bisnis tumuwuh. MIXVAL mangrupikeun perusahaan AS anu berbasis di Los Angeles sareng di dieu pikeun ngadukung anjeun sareng pameseran anjeun.

Deteksi Bill otomatis

Tumpukan tagihan anu dicampurkeun sareng lima, duapuluhan, ratusan, sareng tagihan anu sanés henteu aya masalah sareng counter tagihan MV1. Éta otomatis ngadeteksi nilai tagihan sareng nambihanana sacara akurat, nunjukkeun nilai total sareng jumlah potongan anu diitung.

Opat-Lengkah Deteksi Palsu

MV1 ti MIXVAL ngagaduhan prosés deteksi palsu opat léngkah anu kalebet sinar ultraviolét UV, verifikasi mangsi magnét MG, detéksi infra merah IR, sareng sénsor gambar kontak CIS. Prosés ieu dipigawé tanpa slowing turun speed ngajalankeun, sarta tetep operasi sepi.

Ngolah Gancang

MIXVAL MV1 gaduh tilu mode itungan anu nawiskeun kecepatan anu béda-béda boh 800, 1,000, atanapi 1,200 tagihan per menit. Nalika disetel ka modeu campuran, éta bakal ngajalankeun dina laju 800 tagihan per menit. Hopper luhur bakal nahan nepi ka 300 tagihan dina hiji waktu. Tagihan ieu tiasa dicampurkeun dina denominasi naon waé dina mata uang anu sami. stacker nyaeta di hareup handap mesin sarta bakal nahan saloba 200 tagihan dina hiji waktu dina bersih, tumpukan kuadrat. Ieu nawiskeun nyoco kontinyu ku kituna anjeun bisa tetep nambahkeun tagihan kana Hopper luhur sakumaha diitung, miceun aranjeunna tina baki kaluar anjeun balik, dugi pakasaban rengse.

Pemindaian Nomer Serial

MV1 money counter pitur scanning nomer serial pikeun maca nomer unik ditugaskeun ka unggal tagihan, jadi Anjeun gaduh catetan bisi hiji jalan satapak Inok anu kantos diperlukeun. Bisa nransper laporan cacah ka PC Anjeun tur bisa disambungkeun kana pilihan MVPR1 Thermal Printer (dijual misah) pikeun nyitak laporan lengkep.

Bawa sareng Anjeun

Kompak sareng hampang, MV1 gampang mobile, ngan ukur 13.8" x 13.4" x 12.9" sareng beuratna sakitar 18 lbs. Éta gaduh catu daya 100-240V AC standar sareng gampang pikeun ngalih ka sareng ti sababaraha lokasi. Bawa genah tina loket tagihan otomatis dimana waé anjeun peryogikeun.

Keunggulan-keunggulan:

  • Affordable tanpa ngorbankeun kualitas
  • Sampurna pikeun cacah duit
  • Tagihan campuran ditampi
  • tagihan Speedy diitung nepi ka 1,200 per menit
  • Gampang dianggo kalayan kadali sareng tampilan anu sederhana
  • Merek MIXVAL dumasar di Los Angeles, CA, AS
  • Ngawengku 3 taun garansi produsén kawates

    Spesifikasi Téknis:     

    - Ukuran: 13.8" x 13.4" x 12.9"

    -Beurat Net: 18 Pon   
        
    -Modus Speed ​​cacah: 800, 1000, 1200 tagihan per menit
               
    -Ukuran tagihan anu Jumlah: Minimal 110 x 60 mm, Maksimum 185 x 90 mm, Kandel 0.08 ~ 0.12 mm     

    -Sistim feed: Roller Sistim gesekan    
            
    -Kapasitas Hopper: 300 tagihan  
                
    -Kapasitas Stacker: 200 tagihan           
        
    -Bekelan Kakuatan: AC 100 ~ 240V + 10% 50/60 Hz     
              
    -Konsumsi Daya: 50W Maksimum 0.5A (100~240 VAC)  
                     
    -Suhu: 32°F ~ 95°F (dina operasi)     
              
    -PC Terminal Interface: (RS-232C)     

    -Interface: Printer Interface (RS-232C) atanapi USB2.0 / 3.0 Interface
                

    - Gampang ngahapus macet sareng beberesih sensor

    -Dua-speed tinggi sensor CIS of 200dpi

    4.9 /5

    Diitung tina 290 ulasan klien.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Ulasan diurutkeun:
    ×