Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Ribao SM-40 Single Pocket Dicampur Duit counter

$599.00
SKU SM-40

BC-40 mangrupikeun solusi anu énggal, paling murah pikeun ngitung nilai sareng deteksi. Éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun palanggan ritel sareng meja payun bank.

padet
Éta portabel sareng nyéépkeun sakedik rohangan pikeun kasir.

Ngitung Akurat
Kinerja alus teuing cacah duanana catetan anyar jeung lungse.

Layar TFT
A 3.5 inci TFT layar toél ngamungkinkeun pikeun pisibilitas gede.

Kamampuhan multi-mata uang
Ngarojong 4 mata uang USD + EURO + GBP + LOKAL

Deteksi Palsu dipercaya
CIS tunggal nyadiakeun gambar R\B\G\IR pikeun deteksi. Éta tiasa ngadeteksi catetan ku UV, MG, MT, IR, CIS

Pamaké Friendly Interface
Pisan gampang kaharti menu na panganteur ngajadikeun operasi leuwih lancar, panganteur ngaropéa nawarkeun leuwih pilihan nurutkeun preferensi.

Pembaruan Parangkat Lunak
Parangkat lunak tiasa diénggalan ngalangkungan mémori USB, panganteur PC atanapi online.

Jam Lengser jeung Sénsor beberesih
Gampang muka petikan ti sisi pungkur pikeun mupus catetan anu macét sareng ngabersihan sénsor.

spésifikasi

  • Kapasitas Hopper 600pcs
  • Kapasitas Stacker 200pcs
  • Rojongan Mata Artos Kamampuh 4 mata uang
  • Témbongkeun Warna TFT-LCD (3.5 inci),Toel layar
  • Cocog Catetan Ukuran Panjang: 100mm ~ 175mm
  • Lebar: 50mm ~ 90mm
  • Cocog Catetan Kandel 0.05mm ~ 0.12mm
  • Laju (pcs / mnt) 800,1000,1200 (mode SDC & MIX)
  • 1500 (mode CNT)
  • Modeu cacah cacah potongan (CNT)
  • Nilai cacah (SDC, MIX)
  • Pangenal otomatis
  • cacah campuran multi-mata uang
  • Angkatan (5-200)
  • pangumpulan
  • Konektipitas USB pikeun ngumpulkeun data sareng ningkatkeun parangkat lunak
  • RS232 pikeun komunikasi PC
  • RJ 12 pikeun tampilan éksternal
  • Deteksi Palsu Deteksi Ultraviolet (UV)
  • deteksi magnét (MG)
  • Deteksi benang logam (MT)
  • Deteksi gambar infrabeureum (IR)
  • Deteksi gambar CIS (hiji sisi)
  • Catu daya AC 220V 50Hz ± 10%
  • AC 110V 60Hz ± 10%
  • Rincian packing
  • Ukuran Mesin (WxDxH) 287(H)x240(W)x232(D)mm
  • Net Beurat 5.9kg
  • Angkutan Bungkusan 2 unit/karton
  • Angkutan Karton Dimensi 380 (H) x650 (W) x350 (D) mm
  • Beurat kotor / karton 16kg