Skip to eusi
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5
5% Pareum sakabéh Orde anjeun - Kode: NEW5

Ribao SM-55 Single Pocket Dicampur Duit counter

$899.00
SKU SM-55

RIBAO BC-55 mangrupikeun diskriminator uang multi-mata uang anu paling cerdas sareng dipercaya anu nerapkeun dua CIS sareng dijalankeun dina sistem Linux. Mesin ieu lumaku dina téknologi pangolahan gambar canggih urang pikeun mikawanoh mata uang jeung ngabentenkeun pecahan. Pamakéan téknologi detéksi ieu mastikeun ditampa anu dipercaya pikeun catetan asli sareng leres henteuna catetan palsu. Kalayan layar toél TFT 3.5 inci sareng antarmuka anu ramah-pamaké, sadaya jinis pangguna tiasa ngabéréskeun padamelan ngolah artos sapopoé kalayan gampang.

padet
Éta portabel sareng nyéépkeun sakedik rohangan pikeun kasir.

Ngitung Akurat
Kinerja alus teuing cacah duanana catetan anyar jeung lungse.

Layar TFT
A 3.5 inci TFT layar toél ngamungkinkeun pikeun pisibilitas gede.

Kamampuhan multi-mata uang
Memori 1G tiasa ngadukung kuantitas mata uang anu ampir henteu terbatas.

Deteksi Palsu dipercaya
Ganda CIS nyadiakeun R \ B \ G \ IR gambar pikeun deteksi. Éta tiasa ngadeteksi catetan ku UV, MG, MT, IR, CIS sareng nomer sérial. Aya ogé pilihan deteksi super anu ngagunakeun transmisi UV sareng sinyalna MG pinuh.

Pamaké Friendly Interface
Pisan gampang kaharti menu na panganteur ngajadikeun operasi leuwih lancar, panganteur ngaropéa nawarkeun leuwih pilihan nurutkeun preferensi.

Baca jeung Print Ku Nomer Seri
Éta tiasa maca nomer séri tina dua sisi, nyiptakeun kaluaran format TXT teras nyetak nomer siri.

Pembaruan Parangkat Lunak
Parangkat lunak tiasa diénggalan ngalangkungan mémori USB, panganteur PC atanapi online.

FW mekarkeun
Parangkat lunak firmware tiasa dikembangkeun dumasar kana data anu dikumpulkeun di lapangan ngalangkungan port USB atanapi LAN.

Jam Lengser jeung Sénsor beberesih
Gampang muka petikan ti sisi pungkur pikeun mupus catetan anu macét sareng ngabersihan sénsor.

Modus saré
Mesin bakal ngalebetkeun status bobo saatos 5 menit status dianggurkeun. Nalika tombol START diaktipkeun atawa duit kertas ditunda feeder, mesin bakal otomatis hudang tur asupkeun status sibuk.

spésifikasi

  • Kapasitas Hopper 600pcs
  • Kapasitas Stacker 200pcs
  • Dukungan Mata Uang 5 mata uang (Standar) 40 mata uang (Pilihan)
  • Témbongkeun Warna TFT-LCD (3.5 inci),Toel layar
  • Cocog Catetan Ukuran Panjang: 100mm ~ 175mm
  • Lebar: 50mm ~ 90mm
  • Cocog Catetan Kandel 0.05mm ~ 0.12mm
  • Laju (pcs / mnt) 800,1000,1200 (modeu SDC MIX)
  • 800,1000 (mode maca nomer serial)
  • RAM 1G
  • Jumlah bets 5-200pcs
  • Konektipitas USB pikeun ngumpulkeun data sareng ningkatkeun parangkat lunak
  • RS232 pikeun komunikasi PC
  • RJ 12 pikeun tampilan éksternal
  • WLAN pikeun pengumpulan data sareng pamutahiran parangkat lunak sacara babarengan
  • kartu SD pikeun neundeun data
  • Deteksi Palsu Deteksi Ultraviolet (UV)
  • deteksi magnét (MG)
  • Deteksi benang logam (MT)
  • Deteksi gambar infrabeureum (IR)
  • Deteksi gambar CIS (sisi dua)
  • Modeu cacah cacah potongan (CNT)
  • Nilai cacah (SDC, MIX)
  • Pangenal otomatis
  • cacah campuran multi-mata uang
  • Angkatan (5-200)
  • pangumpulan
  • Rojongan Basa Basa béda pikeun pilihan pamaké
  • Catu daya AC 220V 50Hz ± 10%
  • AC 110V 60Hz ± 10%
  • Tingkat noise 60-75DB
  • konsumsi power
  • Sayaga≤15W
  • Operasi≤50W
  • lingkungan gawe
  • Suhu lingkungan (0~40°C)/kalembaban (40~90%)
  • Tekanan hawa (70-106kpa)
  • Lingkungan panyimpenan
  • Suhu lingkungan (-40~55°C)/kalembaban (10~95%
  • Tekanan hawa (70-106kpa)
  • Rincian packing
  • Ukuran Mesin (WxDxH) 287(H)x240(W)x232(D)mm
  • Net Beurat 5.9kg
  • Angkutan Bungkusan 2 unit/karton
  • Angkutan Karton Dimensi 380 (H) x650 (W) x350 (D) mm
  • Beurat kotor / karton 16kg